Meniu
Cos cumparaturi

Corturi evenimente

Oferim servicii de închiriere a corturilor evenimente, astfel încât să poți beneficia de orice tip de cort ai nevoie pentru organizarea evenimentelor tale, indiferent de locație. Indiferent că organizezi un eveniment în interiorul orașului sau în afara acestuia, avem o gamă variată de corturi disponibile pentru închiriere, perfecte pentru nevoile tale.

Indiferent de natura evenimentului pe care îl organizezi, fie că este vorba despre campanii promoționale, acțiuni de ajutorare a locuitorilor din orașe, puncte de prim-ajutor sau de lucru cu publicul, lansări de produse, concerte, maratoane, nunți sau botezuri sau chiar evenimente publice de mare amploare, poți închiria corturile de care ai nevoie de la noi.

Dacă organizezi o campanie electorală sau ai nevoie de un cort pentru orice altă ocazie, suntem aici să te sprijinim. Oferim cele mai bune oferte la corturile disponibile pentru închiriere, astfel încât să poți crea un spațiu adecvat pentru întâlniri și discuții cu alegătorii sau pentru orice alt scop ai nevoie.

Corturile noastre de închiriat sunt concepute pentru a oferi confort, siguranță și flexibilitate, indiferent de dimensiunea sau specificul evenimentului tău. Avem o varietate de dimensiuni și designuri disponibile, astfel încât să poți alege exact ceea ce se potrivește cel mai bine nevoilor tale.

Alege să închiriezi corturile noastre pentru a beneficia de o soluție profesională și eficientă în organizarea evenimentelor tale.

Inchiriere cort alb modular, deschidere 15m modul 5m, lungime 5m, capacitate 75mp Cort alb modular cu deschiderea de 15 m, lungimea este multiplu de 5 m, iar inaltime este de 5 m.Descoperă soluția ideală pentru organizarea evenimentelor de amploare în aer liber - corturile noastre mari pentru eveni..
0,00 Lei
Fără TVA:0,00 Lei
Inchiriere cort transparent modular, deschidere 15m, modul 5m, capacitate 75mp Cort transparent modular cu deschiderea de 15 m, lungimea este multiplu de 5 m, iar inaltime este de 5 m.Descoperă soluția ideală pentru organizarea evenimentelor de amploare în aer liber - corturile noastre mari pentru ..
0,00 Lei
Fără TVA:0,00 Lei
Inchirieri cort alb, echipat pentru evenimente, deschidere 15m, module 5m, lungime 5m, capacitate 75mpBucurati-va de un eveniment memorabil si plin de rafinament cu ajutorul cortului nostru de inchiriat, complet echipat pentru a satisface cele mai exigente gusturi si cerinte. Cortul nostru repre..
3.562,50 Lei 3.750,00 Lei
Fără TVA:3.562,50 Lei
Inchirieri cort transparent, echipat pentru evenimente, deschidere 15m, module 5m, lungime 5m, capacitate 75mpBucurati-va de un eveniment memorabil si plin de rafinament cu ajutorul cortului nostru de inchiriat, complet echipat pentru a satisface cele mai exigente gusturi si cerinte. Cortul nost..
4.275,00 Lei 4.500,00 Lei
Fără TVA:4.275,00 Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)