Meniu
Cos cumparaturi

Corturi evenimente

Oferim servicii de închiriere a corturilor evenimente, astfel încât să poți beneficia de orice tip de cort ai nevoie pentru organizarea evenimentelor tale, indiferent de locație. Indiferent că organizezi un eveniment în interiorul orașului sau în afara acestuia, avem o gamă variată de corturi disponibile pentru închiriere, perfecte pentru nevoile tale.

Indiferent de natura evenimentului pe care îl organizezi, fie că este vorba despre campanii promoționale, acțiuni de ajutorare a locuitorilor din orașe, puncte de prim-ajutor sau de lucru cu publicul, lansări de produse, concerte, maratoane, nunți sau botezuri sau chiar evenimente publice de mare amploare, poți închiria corturile de care ai nevoie de la noi.

Dacă organizezi o campanie electorală sau ai nevoie de un cort pentru orice altă ocazie, suntem aici să te sprijinim. Oferim cele mai bune oferte la corturile disponibile pentru închiriere, astfel încât să poți crea un spațiu adecvat pentru întâlniri și discuții cu alegătorii sau pentru orice alt scop ai nevoie.

Corturile noastre de închiriat sunt concepute pentru a oferi confort, siguranță și flexibilitate, indiferent de dimensiunea sau specificul evenimentului tău. Avem o varietate de dimensiuni și designuri disponibile, astfel încât să poți alege exact ceea ce se potrivește cel mai bine nevoilor tale.

Alege să închiriezi corturile noastre pentru a beneficia de o soluție profesională și eficientă în organizarea evenimentelor tale.

Inchiriere cort alb modular, deschiderea 20m, modul 5m, lungimea 5m, capacitate 100mp, inaltime 3 m. Descoperă soluția ideală pentru organizarea evenimentelor de amploare în aer liber - corturile noastre mari pentru evenimente! Cu o structură modulară și segmente de 5 m lungime si cu o deschidere d..
0,00 Lei
Fără TVA:0,00 Lei
Inchiriere cort transparent modular, deschiderea 20 m, lungimea 5m, capacitate 100mp, inaltime 3 m Descoperă soluția ideală pentru organizarea evenimentelor de amploare în aer liber - corturile noastre mari pentru evenimente! Cu o structură modulară și segmente de 5 m lungime si cu o deschidere de ..
0,00 Lei
Fără TVA:0,00 Lei
Inchiriere cort alb, echipat pentru evenimente, deschidere 20m, module 5m, lungime 5m, capacitate 100 mpBucurati-va de un eveniment memorabil si plin de rafinament cu ajutorul cortului nostru de inchiriat, complet echipat pentru a satisface cele mai exigente gusturi si cerinte. Cortul in sine es..
4.750,00 Lei 5.000,00 Lei
Fără TVA:4.750,00 Lei
Inchiriere cort transparent, echipat pentru evenimente, deschidere 20m, module 5m, lungime 5m, capacitate 100mpDescoperiti cortul nostru de inchiriat, o adevarata capodopera arhitecturala ce va aduce un strop de rafinament si eleganta oricarui eveniment. Cu un design impresionant si complet echi..
5.700,00 Lei 6.000,00 Lei
Fără TVA:5.700,00 Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)