Meniu
Cos cumparaturi

Corturi evenimente

Oferim servicii de închiriere a corturilor evenimente, astfel încât să poți beneficia de orice tip de cort ai nevoie pentru organizarea evenimentelor tale, indiferent de locație. Indiferent că organizezi un eveniment în interiorul orașului sau în afara acestuia, avem o gamă variată de corturi disponibile pentru închiriere, perfecte pentru nevoile tale.

Indiferent de natura evenimentului pe care îl organizezi, fie că este vorba despre campanii promoționale, acțiuni de ajutorare a locuitorilor din orașe, puncte de prim-ajutor sau de lucru cu publicul, lansări de produse, concerte, maratoane, nunți sau botezuri sau chiar evenimente publice de mare amploare, poți închiria corturile de care ai nevoie de la noi.

Dacă organizezi o campanie electorală sau ai nevoie de un cort pentru orice altă ocazie, suntem aici să te sprijinim. Oferim cele mai bune oferte la corturile disponibile pentru închiriere, astfel încât să poți crea un spațiu adecvat pentru întâlniri și discuții cu alegătorii sau pentru orice alt scop ai nevoie.

Corturile noastre de închiriat sunt concepute pentru a oferi confort, siguranță și flexibilitate, indiferent de dimensiunea sau specificul evenimentului tău. Avem o varietate de dimensiuni și designuri disponibile, astfel încât să poți alege exact ceea ce se potrivește cel mai bine nevoilor tale.

Alege să închiriezi corturile noastre pentru a beneficia de o soluție profesională și eficientă în organizarea evenimentelor tale.

Inchiriere cort alb pagoda 3x3m, capacitate 9mp Descoperă eleganța și versatilitatea cortului Pagoda alb de 3x3m ! Acest cort impresionant poate fi utilizat atât individual, cât și conectat cu alte corturi, oferindu-ți flexibilitate în organizarea evenimentelor tale.Montajul ușor și dimensiunile co..
0,00 Lei
Fără TVA:0,00 Lei
Inchiriere cort transparent pagoda 3x3m, capacitate 9mp Descoperă eleganța și versatilitatea cortului Pagoda transparent de 3x3 m! Acest cort impresionant poate fi utilizat atât individual, cât și conectat cu alte corturi, oferindu-ți flexibilitate în organizarea evenimentelor tale.Montajul ușor și..
0,00 Lei
Fără TVA:0,00 Lei
Inchirieri cort alb pagoda echipat pentru evenimente, deschidere 3m, module 3m, lungime 3m, capacitate 9mpTransforma-ti evenimentul intr-o experienta memorabila si sofisticata cu cortul Pagoda, disponibil pentru inchiriere! Cu un design elegant si confortabil, acest cort adauga o nota de rafinam..
427,50 Lei 450,00 Lei
Fără TVA:427,50 Lei
Inchirieri cort transparent pagoda echipat pentru evenimente, deschidere 3m, module 3m, lungime 3m, capacitate 9mpTransforma-ti evenimentul intr-o experienta memorabila si sofisticata cu cortul Pagoda, disponibil pentru inchiriere! Cu un design elegant si confortabil, acest cort adauga o nota de..
513,00 Lei 540,00 Lei
Fără TVA:513,00 Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)