Meniu
Cos cumparaturi

Cum comand o inchiriere

Selectarea produselor dorite

In momentul in care ati gasit un produs pe care doriti sa il achizitionati, apasati pe butonul Adauga in cos. Puteti continua cumparaturile sau puteti vizualiza Cosul de cumparaturi, unde aveti optiunea sa vizualizati lista de produse existente in cos, sa modificati cantitatile pe care doriti sa le achizitionati sau sa renuntati la unul, mai multe sau toate produsele introduse in cos. Pentru a va intoarce din nou la site si a adauga alte produse in cos, actionati butonul Continua cumparaturile.

Informatii pentru expediere

Pentru a finaliza comanda, apasati pe butonul Trimite comanda. In cazul in care sunteti client nou, aceti posibilitatea de a trimite comanda ca vizitator sau sa va creati un cont de utilizator, completand formularul de inregistrare prezent in pagina. Acest proces nu va va rapi mai mult de 1-2 minute, dupa care veti putea finaliza comanda. In cazul in care informatiile pentru plata sunt diferite de informatiile pentru expediere, selectati optiunea Completeaza o noua adresa pentru plata si introduceti informatiile dorite.

Finalizarea comenzii

Pentru a plasa comanda, selectati metoda de plata pe care o preferati si folositi campul Comentarii comanda, care va permite sa trimiteti eventuale informatii suplimentare. Dupa ce v-ati asigurat ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile practicate, apasati butonul Trimite comanda pentru a trece la pasul urmator.

In functie de caracteristicile comenzii Dvs. si de optiunile disponibile, este posibil sa vi se solicite apoi alegerea unei anumite metode de livrare, careia ii pot fi asociate anumite costuri de transport.


Cum se rezerva serviciile

Pentru rezervarea serviciilor se achita o plata partiala  intre 10 - 30% din valoarea totala a comenzii (in functie de serviciile dorite/selectate).


Ce modalitati de plata exista pentru plata partiala

Plata partiala se poate achita prin transfer bancar sau depunere cash la banca si veti primi prin e-mail contractul si factura fiscala.


Cand se achita diferenta de plata

Diferenta de plata poate fi achitata la eveniment sau daca doriti sa nu aveti grija banilor in ziua evenimentului, se poate achita cu cateva zile in avans, prin banca, astfel incat sa avem confirmarea platii cu 1-2 zile inainte de eveniment.


In ce localitati puteti onora evenimente?

Putem onora evenimente in orice localitate din Romania, indiferent de distanta.