Meniu
Cos cumparaturi

Corturi evenimente

Oferim servicii de închiriere a corturilor evenimente, astfel încât să poți beneficia de orice tip de cort ai nevoie pentru organizarea evenimentelor tale, indiferent de locație. Indiferent că organizezi un eveniment în interiorul orașului sau în afara acestuia, avem o gamă variată de corturi disponibile pentru închiriere, perfecte pentru nevoile tale.

Indiferent de natura evenimentului pe care îl organizezi, fie că este vorba despre campanii promoționale, acțiuni de ajutorare a locuitorilor din orașe, puncte de prim-ajutor sau de lucru cu publicul, lansări de produse, concerte, maratoane, nunți sau botezuri sau chiar evenimente publice de mare amploare, poți închiria corturile de care ai nevoie de la noi.

Dacă organizezi o campanie electorală sau ai nevoie de un cort pentru orice altă ocazie, suntem aici să te sprijinim. Oferim cele mai bune oferte la corturile disponibile pentru închiriere, astfel încât să poți crea un spațiu adecvat pentru întâlniri și discuții cu alegătorii sau pentru orice alt scop ai nevoie.

Corturile noastre de închiriat sunt concepute pentru a oferi confort, siguranță și flexibilitate, indiferent de dimensiunea sau specificul evenimentului tău. Avem o varietate de dimensiuni și designuri disponibile, astfel încât să poți alege exact ceea ce se potrivește cel mai bine nevoilor tale.

Alege să închiriezi corturile noastre pentru a beneficia de o soluție profesională și eficientă în organizarea evenimentelor tale.

Inchiriere cort alb, modul 3m, deschidere 10m, capacitate 30mp Cort alb modular cu deschiderea de 10 m, lungimea este multiplu de 3 m, iar inaltime este de 2.7 m.Descoperă soluția ideală pentru organizarea evenimentelor de amploare în aer liber - corturile noastre mari pentru evenimente! Cu o struc..
0,00 Lei
Fără TVA:0,00 Lei
Inchiriere cort alb, deschidere 10 metri, lungime 5 m, inaltime de 2.7 m, capacitate 50mp Descoperă soluția ideală pentru organizarea evenimentelor de amploare în aer liber - corturile noastre mari de inchiriere, pentru evenimente! Cu o structură modulară și segmente de 5 m lungime si cu o deschide..
0,00 Lei
Fără TVA:0,00 Lei
Inchirieri cort alb modular, deschiderea 6 m, lungimea 6 m, inaltime 2.3 m, capacitate 36mp Descoperă soluția ideală pentru organizarea evenimentelor de amploare în aer liber - corturile noastre mari pentru evenimente! Cu o structură modulară și segmente de 3 lungime si cu o deschidere de 6 metri, ..
0,00 Lei
Fără TVA:0,00 Lei
Inchiriere cort alb modular, deschiderea 20m, modul 5m, lungimea 5m, capacitate 100mp, inaltime 3 m. Descoperă soluția ideală pentru organizarea evenimentelor de amploare în aer liber - corturile noastre mari pentru evenimente! Cu o structură modulară și segmente de 5 m lungime si cu o deschidere d..
0,00 Lei
Fără TVA:0,00 Lei
Inchiriere cort alb modular, deschidere 15m modul 5m, lungime 5m, capacitate 75mp Cort alb modular cu deschiderea de 15 m, lungimea este multiplu de 5 m, iar inaltime este de 5 m.Descoperă soluția ideală pentru organizarea evenimentelor de amploare în aer liber - corturile noastre mari pentru eveni..
0,00 Lei
Fără TVA:0,00 Lei
Inchiriere cort alb pagoda 3x3m, capacitate 9mp Descoperă eleganța și versatilitatea cortului Pagoda alb de 3x3m ! Acest cort impresionant poate fi utilizat atât individual, cât și conectat cu alte corturi, oferindu-ți flexibilitate în organizarea evenimentelor tale.Montajul ușor și dimensiunile co..
0,00 Lei
Fără TVA:0,00 Lei
Inchiriere cort alb pagoda 4x4m, capacitate 16mp Descoperă eleganța și versatilitatea cortului Pagoda alb de 4x4m ! Acest cort impresionant poate fi utilizat atât individual, cât și conectat cu alte corturi, oferindu-ți flexibilitate în organizarea evenimentelor tale.Montajul ușor și dimensiunile c..
0,00 Lei
Fără TVA:0,00 Lei
Inchirieri cort alb pagoda 5x5m, capacitate 25mp Descoperă eleganța și versatilitatea cortului Pagoda alb de 5x5 m! Acest cort impresionant poate fi utilizat atât individual, cât și conectat cu alte corturi, oferindu-ți flexibilitate în organizarea evenimentelor tale.Montajul ușor și dimensiunile c..
0,00 Lei
Fără TVA:0,00 Lei
Inchiriere cort cu acoperis transparent si lateral alb/transparent modular, deschidere 6m, lungimea 6m, inaltime de 2.3m, capacitate 36mp Descoperă soluția ideală pentru organizarea evenimentelor de amploare în aer liber - corturile noastre mari pentru evenimente! Cu o structură modulară și segment..
0,00 Lei
Fără TVA:0,00 Lei
Inchiriere cort transparent, modul 3m, deschidere 10m, capacitate 30mp Cort transparent modular cu deschiderea de 10 m, lungimea este multiplu de 3 m, iar inaltime este de 2.7 m.Descoperă soluția ideală pentru organizarea evenimentelor de amploare în aer liber - corturile noastre mari pentru evenim..
0,00 Lei
Fără TVA:0,00 Lei
Inchiriere cort transparent modular, deschiderea 6m, lungime 6m, inaltime 2.3 m, capacitate 36mp Descoperă soluția ideală pentru organizarea evenimentelor de amploare în aer liber - corturile noastre mari pentru evenimente! Cu o structură modulară și segmente de 3 lungime si cu o deschidere de 6 me..
0,00 Lei
Fără TVA:0,00 Lei
Inchiriere cort transparent modular, deschiderea 20 m, lungimea 5m, capacitate 100mp, inaltime 3 m Descoperă soluția ideală pentru organizarea evenimentelor de amploare în aer liber - corturile noastre mari pentru evenimente! Cu o structură modulară și segmente de 5 m lungime si cu o deschidere de ..
0,00 Lei
Fără TVA:0,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 34 (3 pagini)