Intr-o zi insorita, cand razele soarelui se strecurau printre cristalele de lumina ale cortului transparent, doi indragostiti si-au unit destinele. Era o nunta ca-n povesti, intr-un decor de basm, unde natura si romantismul se impleteau intr-un dans magic.

Cortul transparent, cu peretii sai diafani, le oferea o priveliste de neuitat. Invitatii priveau fascinati cum mireasa, in rochia ei alba ca zapada, pasea pe covorul de flori. Lumina soarelui se juca pe fata ei, iar ochii ii straluceau de fericire. In spatele ei, mirele, cu inima batand puternic, astepta sa-si vada iubita.

Cand seara a venit, perdelele de lumini s-au aprins. Erau ca niste fire de speranta, impletindu-se in jurul cuplului. Cei doi au dansat sub cerul instelat, iar fiecare pas era o promisiune de iubire vesnica. Invitatii ii priveau, emotionati, si simteau ca fac parte dintr-o poveste magica.

Decorul era desprins dintr-un vis. Mesele erau impodobite cu flori delicate, iar candelabrele sclipitoare aruncau umbre romantice pe pereti. Invitatii se simteau ca intr-un alt univers, unde timpul se oprea pentru a le oferi clipe de fericire.

Fotograful a surprins fiecare moment. Razele lunii se strecurau printre crengile copacilor, iar mirii se priveau in ochi, zambind. Pozele lor vor ramane o amintire vie, o marturie a iubirii lor.

Cand petrecerea s-a incheiat, invitatii au aruncat flori in aer, iar mirii au plecat spre o noua aventura. Cortul transparent a ramas in urma, ca o pagina dintr-o poveste magica. Si asa, intr-o noapte de vara, doi indragostiti au scris impreuna prima pagina a vietii lor de casatoriti.

Sper ca aceasta poveste v-a purtat intr-o lume de vis si v-a inspirat sa va creati propriul basm. Fie ca dragostea voastra sa fie la fel de stralucitoare ca perdelele de lumini din cortul transparent!