Meniu
Cos cumparaturi

Echipamente de incalzire / racire

Descoperă o selecție variată de echipamente de încălzire și răcire disponibile pentru închiriere, ideale pentru evenimente organizate în corturi. Asigură-te că atmosfera evenimentului tău rămâne confortabilă și plăcută indiferent de condițiile meteo.

Indiferent că organizezi nunți romantice sub cerul senin sau petreceri corporate într-un cort special amenajat, avem soluții eficiente pentru a-ți menține invitații într-o atmosferă relaxată și confortabilă. Echipamentele noastre de încălzire sunt perfecte pentru a asigura că toată lumea se simte bine în serile mai răcoroase, în timp ce cele de răcire sunt ideale pentru a păstra prospețimea și confortul în zilele călduroase de vară.

Toate echipamentele noastre sunt concepute cu tehnologie avansată pentru a asigura consumul redus de energie și performanțe superioare, fără a compromite confortul.

Asigură-te că evenimentul tău în cort va fi unul memorabil și fără griji legate de fluctuațiile de temperatură. Închiriază acum echipamentele noastre de încălzire și răcire și bucură-te de un eveniment de neuitat, într-o atmosferă plăcută și perfect reglată pentru nevoile tale și ale invitaților tăi.

Inchirieri aeroterma aer cald, electrica, 3 kW, 220 V Aeroterma electrica reprezinta o solutie ideala pentru incalzirea corturilor utilizate in cadrul evenimentelor organizate in aer liber. Prin intermediul acestei tehnologii avansate, organizatorii pot crea un mediu confortabil si placut pentru pa..
Inchiriaza aparat mobil aer conditionat Un aparat mobil de aer condiționat este o soluție ideală pentru a oferi răcoare și confort într-un cort în timpul unui eveniment. Acest dispozitiv portabil și eficient utilizează tehnologia de răcire pentru a menține temperatura optimă în interiorul cortului...
Inchirieri dozator apa calda / rece Descopera solutia perfecta pentru organizarea evenimentelor tale - dozatorul de apa! Este timpul sa renunti la sticlele individuale de apa si sa faci o alegere mai inteligenta si mai eco-friendly. Dozatorul de apa te ajuta sa economisesti bani in fiecare luna, el..
Inchiriaza incalzitor de terasa pe gaz Un încălzitor de terasă pe gaz este o opțiune excelentă pentru a oferi căldură și confort în timpul unui eveniment organizat la cort. Acest dispozitiv portabil și eficient funcționează pe bază de gaz și poate fi amplasat într-un mod strategic în jurul cortului..
Inchirieri tun caldura electric putere calorica 15kW, tensiune 400V, debit 1320mcb Tunul de caldura de 15kw este solutia perfecta pentru evenimentele organizate in corturi, asigurand o incalzire eficienta si confortabila. Cu o instalare si utilizare simpla, acesta este adaptat pentru incalzirea spa..
Inchiriaza tun de caldura pe gaz Un tun de căldură pe gaz este o soluție practică și eficientă pentru încălzirea unui cort în care se desfășoară un eveniment. Acesta este un dispozitiv portabil, proiectat special pentru a furniza căldură într-o zonă specifică, menținând confortul termic în interior..
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)