Meniu
Cos cumparaturi

Corturi evenimente

Oferim servicii de închiriere a corturilor evenimente, astfel încât să poți beneficia de orice tip de cort ai nevoie pentru organizarea evenimentelor tale, indiferent de locație. Indiferent că organizezi un eveniment în interiorul orașului sau în afara acestuia, avem o gamă variată de corturi disponibile pentru închiriere, perfecte pentru nevoile tale.

Indiferent de natura evenimentului pe care îl organizezi, fie că este vorba despre campanii promoționale, acțiuni de ajutorare a locuitorilor din orașe, puncte de prim-ajutor sau de lucru cu publicul, lansări de produse, concerte, maratoane, nunți sau botezuri sau chiar evenimente publice de mare amploare, poți închiria corturile de care ai nevoie de la noi.

Dacă organizezi o campanie electorală sau ai nevoie de un cort pentru orice altă ocazie, suntem aici să te sprijinim. Oferim cele mai bune oferte la corturile disponibile pentru închiriere, astfel încât să poți crea un spațiu adecvat pentru întâlniri și discuții cu alegătorii sau pentru orice alt scop ai nevoie.

Corturile noastre de închiriat sunt concepute pentru a oferi confort, siguranță și flexibilitate, indiferent de dimensiunea sau specificul evenimentului tău. Avem o varietate de dimensiuni și designuri disponibile, astfel încât să poți alege exact ceea ce se potrivește cel mai bine nevoilor tale.

Alege să închiriezi corturile noastre pentru a beneficia de o soluție profesională și eficientă în organizarea evenimentelor tale.

Inchirieri cort alb modular, deschiderea 6 m, lungimea 6 m, inaltime 2.3 m, capacitate 36mp Descoperă soluția ideală pentru organizarea evenimentelor de amploare în aer liber - corturile noastre mari pentru evenimente! Cu o structură modulară și segmente de 3 lungime si cu o deschidere de 6 metri, ..
0,00 Lei
Fără TVA:0,00 Lei
Inchiriere cort cu acoperis transparent si lateral alb/transparent modular, deschidere 6m, lungimea 6m, inaltime de 2.3m, capacitate 36mp Descoperă soluția ideală pentru organizarea evenimentelor de amploare în aer liber - corturile noastre mari pentru evenimente! Cu o structură modulară și segment..
0,00 Lei
Fără TVA:0,00 Lei
Inchiriere cort transparent modular, deschiderea 6m, lungime 6m, inaltime 2.3 m, capacitate 36mp Descoperă soluția ideală pentru organizarea evenimentelor de amploare în aer liber - corturile noastre mari pentru evenimente! Cu o structură modulară și segmente de 3 lungime si cu o deschidere de 6 me..
0,00 Lei
Fără TVA:0,00 Lei
Inchirieri cort alb, echipat pentru evenimente, deschidere 6m, module 3m, lungime 6m, capacitate 36mpDescoperiti o experienta memorabila si plina de rafinament alaturi de cortul nostru de inchiriat, complet echipat pentru a satisface cele mai exigente gusturi si cerinte. Cortul in sine reprezint..
1.710,00 Lei 1.800,00 Lei
Fără TVA:1.710,00 Lei
Inchirieri cort transparent, echipat pentru evenimente, deschidere 6m, module 3m, lungime 3m, capacitate 18mpDescoperiti o experienta memorabila si plina de rafinament alaturi de cortul nostru de inchiriat, complet echipat pentru a satisface cele mai exigente gusturi si cerinte. Cortul in sine r..
2.052,00 Lei 2.160,00 Lei
Fără TVA:2.052,00 Lei
Inchirieri cort transparent cu alb, echipat pentru evenimente, deschidere 6m, module 3m, lungime 6m, capacitate 36mpDescoperiti o experienta memorabila si plina de rafinament alaturi de cortul nostru de inchiriat, complet echipat pentru a satisface cele mai exigente gusturi si cerinte. Cortul in..
2.052,00 Lei 2.160,00 Lei
Fără TVA:2.052,00 Lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)