Meniu
Cos cumparaturi

Sistem Roll-Up standard 85x200cm

Sistem Roll-Up standard 85x200cm
Sistem Roll-Up standard 85x200cm

Descriere

Inchirieri sistem Roll-Up Standard 85x200cm

Transforma prezentarea vizuala a evenimentelor tale cu ajutorul sistemului nostru Roll-Up banner standard. Cu dimensiuni de 85x200cm, acest suport media sofisticat ofera o modalitate usoara si personalizabila de a-ti promova brandul si mesajul.

Cu o caseta eleganta si o baza larga stabila, construite din aluminiu rezistent, sistemul nostru Roll-Up banner Standard garanteaza stabilitate si durabilitate pe termen lung. Designul premium include un profil superior de prindere Clip - Clap, asigurand o fixare rapida si sigura a bannerului.

Cu o greutate de doar 4 kg, sistemul nostru Roll-Up banner Standard este usor de manevrat si de instalat, fiind ideal pentru diverse tipuri de evenimente.

Descopera acum cum sistemul nostru Roll-Up banner standard poate transforma prezentarea ta vizuala intr-o experienta memorabila si impresionanta.

Contacteaza-ne astazi pentru a discuta despre nevoile tale specifice si pentru a beneficia de serviciile noastre de inchiriere a acestui sistem de inalta calitate. Cu ajutorul nostru, vei oferi participantilor un impact vizual puternic si vei comunica mesajul tau intr-un mod eficient si profesional.

Specificatii

Caracteristici generale
Tip produs Roll-up
Informatii suplimentare
Tip inchiriere Cere oferta

Recenzii

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun